Borpiknik, kézműves lekvárkóstoló

 

Borpiknik

A túra a Patricius Borház teraszáról indul, ahol a vendégeink számára piknikkosarakat készítünk, melyeket helyi termelők kézműves termékeivel (lilahagyma lekvár, kecske rilette, mangalica vagy serrano sonka, kézműves sajtok), házi kenyérrel, ásványvízzel töltünk meg, valamint a kosárba kerülnek a Patricius borok is a vendégek igénye szerint. A túra során megtekintjük a  ritkaságszámba menő szőlőfajtákat is bemutató szőlőfajta-gyűjteményt és felsétálunk a történelmi Várhegy dűlőbe, ahonnan pazar látvány tárul elénk a környező szőlőterületekre, a Bodrogra, körös-körül fantasztikus, világörökségi védelem alatt álló tájra.  A piknikkosár tartalmát a dombtetőn fogyaszthatják el, mesés környezetben, Patricius tokaji borok kíséretében. A séta folyamán elmeséljük dűlőink és a borászatunk történetét, amely részletes betekintést nyújt az általunk gondozott 8 dűlő sajátosságaiba. A táv gyalogosan, könnyűszerrel megtehető, ám javasoljuk vendégeink számára a kényelmes ruházat és alkalmas lábbeli viselését.

Piknikkosár ára: 10.000,- Ft (2 fő részére készül, tartalma: lilahagyma lekvár, pikáns alma chutney, zöldfűszres beregi csirkemáj, mangalica rilettes, mangalica sonka, házi kenyér, friss zöldség)

Választható borok: Giorgio / Furmint / Sárga Muskotály – 2200,- Ft/palack

Minimum 10 fő jelentkezése esetén indítjuk, a borpiknikkel egybekötött dűlőtúra időtartama: 1,5 -2 óra.

 

Kézműves lekvárkóstoló az Ízes-Örömest Lekvárium kínálatából

8 féle Ízes Örömest házi lekvár, szezonálisan változó kínálatban, tartalmazva az alábbi típusokból minimum 1-1 lekvárt: natúr borzselé, levendulás lekvár borral, vagy musttal készült lekvár, csokoládés lekvár zöldséges lekvár. A lekvár kóstoláshoz kísérő:  Egy szelet házi sütemény (a gyümölcslekvárokhoz),  Natúr és füstölt sajt (a zöldséges lekvárokhoz)

Lekvárkóstoló ára: 3000,- Ft/fő

5 / 6 boros kóstoló ára: 5000 és 6000,- Ft/fő

Minimum 10 fő esetén igényelhető, program időtartama: 1,5 -2 óra.

 

 

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!