Borvacsora - ŐSZ/TÉL

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Pezsgő Brut 2014, méthode traditionnelle sparkling wine

Lacaz tatár, diós kenyér, citrusok

 

Patricius Tokaji Furmint 2017

Kacsaragu leves, mazsola, koriander

 

Patricius Tokaji Késői Szüret 2017

Grillezett  libamáj, Katinka késői szüretben marinált körte

 

Patricius Furmint Selection 2018

Marhapofa, kerti fűszeres burgonya püré, csipkebogyó jus

 

Patricius Tokaji 6 Puttonyos Aszú 2009

Sütőtökös sajttorta (pohár desszert)

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!