Borvacsora - ŐSZ/TÉL

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Pezsgő Brut, méthode traditonelle 2014

Lazac tatár, házi kenyér, citrusok

Patricius Tokaji Furmint 2016, száraz

Sütőtökkrémleves, sós mogyoró

Patricius Tokaji Késői Szüretelésű „Katinka” 2016

Grilezett libamáj, bundás kalács Katinka redukcióval

Patricius Tokaji Furmint Selection 2017, száraz

Sertésszűz, házi ricottás ravioli, gombák

Patricius Tokaji 6 puttonyos Aszú 2007

Gesztenyés – diós gombóc, aszalt meggy

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!