Borászat

A feldolgozás során gravitációs technológiát alkalmazunk, amely a szőlő legkíméletesebb feldolgozását és a szőlőben termett értékek megőrzését teszi lehetővé. Borászati munkánk során megőrizzük a bor gyümölcsösségét és hagyjuk érvényesülni a talajból származó mineralitást, Tokaji jelleget. A modern és korszerű 3 szintes borászati feldolgozónk 2005-re készült el. A feldolgozás után dűlőszelektáltan pincéinkbe kerülő tételekből gondos borászati munkával neveljük borainkat, amelyek követik dűlőink gazdag adottságait. Azáltal, hogy a különböző talajokon fekvő dűlőinkből származó tételeket külön-külön érleljük, lehetőségünk van megismerni a területek jellegzetességeit. A termőhelyek sokszínűsége, az alapkőzet, a talaj és a mikroklíma változatossága a borainkban jól nyomon követhető. Az egyes tételek házasításakor a komplexitás, a harmónia elérése a fő szempont, kiváló évjáratokban a legkiemelkedőbb dűlők termését dűlőszelektáltan hozzuk forgalomba.