Borvacsora - Tavasz/Nyár

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Pezsgő Brut 2015, méthode traditionnelle sparkling wine

Lacaz tatár, diós kenyér, citrusok

 

Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2018

Sültpaprika-krémleves, érlelt sonka, házi kenyér

 

Patricius Tokaji Késői Szüret 2017

Grillezett  libamáj, bundás kalács Katinka redukcióval

 

Patricius Furmint Selection 2018

Mangalica szűzpecsenye, kéksajtos gnocchi, furmintos lilahagymalekvár

 

Patricius Tokaji 6 Puttonyos Aszú 2009

Házi krémes sült barackkal

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!