Borvacsora - TAVASZ/NYÁR

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Pezsgő Brut, méthode traditonelle 2015

Lazac tatár, citrusok, sajtos pogácsa

 

Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2019, száraz

Sültpaprika-krémleves, érlelt sonka, házi diós kenyér

 

Patricius Tokaji Késői Szüretelésű „Katinka” 2017

Grilezett libamáj, bundás kalács, Katinka redukció

 

Patricius Tokaji Furmint Selection, 2018 száraz

Konfitált kacsacomb, édesburgonya krém, vajas bébi répa, Furmintos barnamártás

 

Patricius Tokaji 6 puttonyos Aszú 2016

Házi krémes, sült idény gyümölcs

 

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát!

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!