Borvacsora - TAVASZ/NYÁR

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Pezsgő brut, méthode traditionelle

Házilag füstölt harcsakrém, tepertős pogácsa

 

Patricius Tokaji Sárga muskotály, 2017, száraz

Szegfűgomba krémleves, zöld alma

 

Patricius Tokaji Késői Szüretelésű „Katinka” 2017

Libamáj, bundás kalács, Katinka redukció

 

Patricius Tokaji Furmint TELEKI, 2016, száraz

Mangalicaszűzpecsenye, kéksajtos gnocchi, Furmintos lilahagymalekvár

 

Patricius Tokaji 6 puttonyos Aszú 2008

Gesztenyés – diós gombóc, aszalt meggy

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!