Borvacsora - TAVASZ/NYÁR

 

A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák  gyakori helyszíne,  ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban.  Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.

​Menü:

Patricius Brut pezsgő, méthode traditionnelle 2016
Paradicsom, olivabogyó, kecskesajt
 

Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2020, száraz                                                                                                                        Zöldsaláta, füstölt pisztrángfilé
 

Patricius Késői Szüret „Katinka” 2018
Libamáj, rongyos kifli, zöldalma, Katinka redukció
 

Patricius Tokaji Aszú 5 puttonyos 2017                                                                                                                                Malaccsászár, pirított káposzta, szélesmetélt, Patricius Aszúval készült barnamártás
 

Patricius Tokaji Aszú 6 puttonyos 2016                                                                                                                                             Epres képviselőfánk
 

 

Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát!

Kommunikációs űrlap

Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!

Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek

A kiemelt mezők kitöltése kötelező!