A Tokaj-hegyre és a Bodrog-ártérre néző borház verandája és borteraszunk jó hangulatú borkóstolók, borvacsorák gyakori helyszíne, ahol mind a regionális, zempléni, mind a hagyományos ételek helyet kapnak. Természetesen a modern gasztronómia és a nemzetközi ízek sem hiányozhatnak a kínálatból. Célunk, hogy rávilágítsunk arra, hogy mennyire gazdag Tokaj borkínálata, s ez mennyire izgalmas és sokrétű kalandot biztosít a bor-étel párosításban. Tekintse meg szezonális 5 fogásos borvacsora menü ajánlatunkat, amelyet a Sárga Borház étterem séfje készít Patricius borokra hangolva.
Menü:
Patricius Pezsgő Brut, méthode traditonelle 2016
Lazac tatár, citrusok, sajtos pogácsa
Patricius Tokaji Sárga Muskotály 2020, száraz
Sültpaprika-krémleves, érlelt sonka, házi diós kenyér
Patricius Tokaji Késői Szüretelésű „Katinka” 2018
Grilezett libamáj, bundás kalács, Katinka redukció
Patricius Tokaji Furmint Selection, 2018 száraz
Konfitált kacsacomb, édesburgonya krém, vajas bébi répa, Furmintos barnamártás
Patricius Tokaji 6 puttonyos Aszú 2016
Házi krémes, sült idény gyümölcs
Minimum 10 fő jelentkezése esetén biztosítjuk a borvacsorát!
Amennyiben kérdése, kérése, véleménye van, az alábbi űrlap segítségével küldje el nekünk.
Kérjük, adatait pontosan adja meg a sikeres kapcsolatfelvétel érdekében!
Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek
A kiemelt mezők kitöltése kötelező!